matopmaat_40pxMat op maat maken mogelijk  
levering-40pxLevering binnen 2 á 3 werkdagen  
ups_40pxGratis levering v.a €49,-

Antislip matten

Een gladde ondergrond kan zorgen voor gevaarlijke situaties, neem daarom op tijd maatregelen om vervelende ongelukken voor te zijn. Voordeelmat levert en plaatst een groot aantal antislip matten, waardoor wij met antislip matten voor elk probleem een oplossing hebben. Kijk eens rond in onze catalogus of neem contact met ons op voor een afspraak.

Als Service bieden wij ons huismerk antislipmat voor een uitstekende antislip en ter bescherming van uw kostbare (giet)vloer (lees onze beschrijving ). Tevens kunt u bij ons terecht voor merk antislipmatten.

Antislip mat op maat  

Naast alle standaard producten die wij leveren kunnen wij alle matten op maat maken, speciaal naar uw wensen. Een mat op maat kan een klein matje in een uitsparing zijn of een grote spaghettimat, wij leveren het allemaal. Wij hebben bijvoorbeeld al spaghettimatten op maat gemaakt van 2.40 meter x 50 meter! Maar als de mat op 1 meter x 1 meter moet dan doen wij dat net zo graag.

Wij kunnen alle producten ook voor u plaatsen, vraagt u naar de voorwaarden.

Dus of het nu gaat om een eenvoudige antislip matten, schoonloopmat, droogloopmat of een luxe borstelmat, wij maken het op maat voor u!

Het mat op maat programma hebben wij om technische redenen niet in de site geïntegreerd. Neemt u daarom contact met ons op voor uw exacte wensen. Geef duidelijk aan om welk product het gaat , wat de afmetingen zijn en belangrijk….of het gaat om een mat in een uitsparing of een los liggende mat!

Bekijk aanbod

Vragen omtrent antislip matten   

Heeft u nog vragen over antislipmatten? Onze verkoopafdeling staat u graag vrijblijvend te woord. Neem contact op met telefoonnummer 0521 788 934. Wij helpen u graag bij al uw vragen.

 

Klanten vonden ons via: Buitenmatdeurmat bedrukken, deurmat met logo, deurmat met tekst, deurmat op maat, deurmatten, droogloopmatten, entreematten, goedkope vloerkleden, grastapijt, kokosmatten, logomatten, rubberen matten, rubbermatten, vloermatten.

matopmaat_40pxMat op maat maken mogelijk  
levering-40pxLevering binnen 2 á 3 werkdagen  
ups_40pxGratis levering v.a €49,-
Onze matten

Veilig betalen & verzenden

Right Menu Icon