matopmaat_40pxGratis mat op maat  
levering-40pxLevering binnen 1 á 2 werkdagen  
ups_40pxGratis levering v.a €49,-

Entreematten

Goed onderhouden entreematten zijn een aardig visitekaartje voor uw woning, kantoor of bedrijf en voorkomen het inlopen van zand , vocht en vuil. Dit zijn de voornaamste veroorzakers van slijtage van uw kostbare vloer. Voorkom krassen, slijtage en beschadigingen aan uw kostbare vloer door te kiezen voor een entreemat. Slechte kwaliteit matten daarentegen worden snel vuil of gaan kapot en geven een slordige indruk.
Met name in herfst en winter is extra veel vuilinloop en zie je snel welke entreematten van goede kwaliteit zijn. Entreematten zijn er in vele soorten en maten. De entreematten van Voordeelmat.nl zijn van hoogwaardige kwaliteit, gunstig geprijsd en verkrijgbaar in vaste maten, op rol of op maat voor u gemaakt.

Kies uw mat

Bij Voordeelmat hebben we een zeer grote keuze aan entreematten. Wat zijn de voordelen van de juiste entreemat van Polyamide garens?

  • Lagere schoonmaakkosten
  • Goede uitstraling ( representatief )
  • Minder vocht- en vuilinloop door een veel betere opname van Polyamide garens
  • ca. 50 % meer vuil-en vochtopname t.o.v. een schoonloopmat van Polypropyleengarens
  • Minder slijtage
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Door de div. maatvoeringen voordeliger ivm snijverlies

Goede Entreematten kunnen u flink schelen in de schoonmaakkosten van uw woning, kantoor of bedrijfspand. Ze kunnen tot ruim 80 % van het vocht opnemen dat anders naar binnen gelopen wordt. Door reductie van ingelopen vuil zullen de vloeren minder snel slijten en zorgen ook voor meer veiligheid door het voorkomen van natte, gladde vloeren.

Bij de aanschaf van entreematten moet u rekening houden met intensiteit van gebruik, looplengte etc. Voordeelmat levert diverse typen entreematten in diverse kwaliteiten, al dan niet voorzien van schoonloopstrip, leverbaar in vaste maten,vanaf rol of als mat op maat . Andere voordelen van onze kwaliteitsmatten zijn een hoge brandveiligheid en geringe slijtage.

Als service bieden wij ons huismerk antislipmat aan tegen een gereduceerde prijs voor een ideale bescherming van uw kostbare (giet)vloer ( lees onze beschrijving ) !! Tevens kunt u bij ons terecht voor merk entreematten, een deurmat voor buiten of binnen. Wilt u een entreemat met uw logo? Dan kunnen wij dat ook voor u realiseren. Een logo mat is in verschillende materialen verkrijgbaar als spaghetti logomatten, wasbare logomatten, borstelmat met logo en nog veel meer!

 

Heeft u nog vragen over entreematten? Onze verkoopafdeling staat u graag vrijblijvend te woord. Wij helpen u graag bij al uw vragen. Wij zijn van maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar. U kunt ons bellen op 0521 788 934 van 08.00 ´s morgens – 20.00 uur ´s avonds. 

Bekijk aanbod

 

Klanten vonden ons via: Buitenmat, antislip matten, deurmat bedrukken, deurmat met logo, deurmat met tekst, deurmat op maat, deurmatten, droogloopmattengoedkope deurmatten, goedkope vloerkleden, grastapijt, kokosmatten, logomatten, rubberen matten, rubbermatten, vloermatten.

matopmaat_40pxGratis mat op maat  
levering-40pxLevering binnen 1 á 2 werkdagen  
ups_40pxGratis levering v.a €49,-
Onze matten

Veilig betalen & verzenden

Right Menu Icon