matopmaat_40pxGratis mat op maat  
levering-40pxLevering binnen 1 á 2 werkdagen  
ups_40pxGratis levering v.a €49,-

Grastapijt

GrastapijtDe grastapijt collectie van Voordeelmat is ontwikkeld voor recreatieve doeleinden en bestaat uit negen verschillende kwaliteiten en geschikt voor diverse toepassingen. Een grastapijt wordt steeds populairder, aangezien u steeds minder tijd heeft om wekelijks uw gazon bij te werken. Met een grastapijt van Voordeelmat kunt u heerlijk genieten zonder te hoeven storen aan onkruid of gras dat gemaaid moet worden.

Grastapijt kopen bij Voordeelmat

Bent u op zoek naar een grastapijt? Dan bent u bij Voordeelmat aan het juiste adres. Door de vele kunstgrasvezels kan grastapijt dienen als zachte ondergrond. Grastapijten zijn bij Voordeelmat in allerlei soorten en maten beschikbaar. De collectie grastapijten hebben een frisse groene uitstraling, waarbij wij verschillende eigenschappen qua samenstelling en uitstraling aanbieden. Bij Voordeelmat kunt u een keuze maken tussen het standaard kunstgras met grassprieten of voor een gladde variant in de vorm van kunstgras met noppen. Bij Voordeelmat geniet u van scherpe prijzen, maar ook de kwaliteit van onze grastapijten zorgen ervoor dat u onbezorgd kan genieten van een groene kunstgras vloer. De grastapijten zijn geheel onderhoudsvrij en de prijs worden per strekkende vierkante meter in de webshop aangegeven.

Bekijk aanbod

Uw grastapijt op maat bij Voordeelmat         485 Derby          486 Leeds

Kunstgras is duurzaam en zeer makkelijk te reinigen. Voor uw tuin wordt het grastapijt op maat van de rol gesneden. De meerdere banen worden met elkaar verbonden door middel van een speciale nadenband. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod kunstgras? Bekijk onze webshop voor ons assortiment! Komt u er niet helemaal uit met uw afmetingen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over het maatwerk van de grastapijten en onze producten.

Neem contact op

Klanten vonden ons via: Buitenmat, antislip matten, deurmat bedrukken, deurmat met logo, deurmat met tekst, deurmat op maat, deurmatten, droogloopmatten, entreematten, goedkope vloerkledenkokosmatten, logomatten, rubberen matten, rubbermatten, vloermatten.

matopmaat_40pxGratis mat op maat  
levering-40pxLevering binnen 1 á 2 werkdagen  
ups_40pxGratis levering v.a €49,-
Onze matten

Veilig betalen & verzenden

Right Menu Icon