matopmaat_40pxMat op maat maken mogelijk  
levering-40pxLevering binnen 2 á 3 werkdagen  
ups_40pxGratis levering v.a €49,-

Karpet kopen: uit voorraad of geheel op maat

Bij Voordeelmat kunt u voor een zeer aantrekkelijke prijs een karpet kopen van uitstekende kwaliteit. Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in het maken en leveren van karpetten, tapijten en verschillende soorten matten. Wij zijn er voor verschillende doelgroepen:

  • Als particulier kunt u bij ons een vloerkleed of karpet kopen voor in uw woonkamer of voor in de kinderkamer.
  • Heeft u een eigen zaak of een onderneming met meerdere vestigingen of panden? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn met diverse soorten matten en karpetten. Deze kunnen wij bijvoorbeeld in uw bedrijfskleur geheel op maat maken en per locatie aanpassen aan de afmetingen en indeling van de ruimte.

Een karpet kopen met een logo? Ook dat is mogelijk! Wij hebben al vele zakelijke klanten naar tevredenheid voorzien van merkversterkende logomatten. Een warm welkom voor uw klant! Wilt u meer informatie over een karpet kopen bij Voordeelmat? Wij helpen u graag, dus neem gerust contact met ons op.

Bekijk aanbod

Karpet op maat nodig? Ook dat is mogelijk.

Bij ons kunt u zonder extra te betalen een mat geheel op maat laten maken. Een karpet op maat kopen die perfect past bij de uitstraling van uw woning of uw bedrijf. Precies in de kleur die u wilt en van uitstekende kwaliteit. Superscherpe aanbiedingen en beloftes die wij altijd waar maken. Uw nieuwe karpet, tapijt of mat wordt binnen 1 á 2 werkdagen geleverd indien voorradig en vanaf € 49,- doen wij dat zelfs gratis. Een karpet op maat leveren wij ongeveer binnen 1 tot 1,5 week. Onze professionele tapijtleggers zorgen voor een nauwkeurige afwerking en een nette oplevering.

Meer informatie over karpetten kopen

Met zowel een ruim budget als een beperkt budget kunt u bij Voordeelmat karpetten kopen. Zo hebben wij ook een aantrekkelijk geprijsde budgetlijn. Maar u kunt net zo makkelijk kwalitatief hoogwaardige karpetten met of zonder logo’s geheel op maat laten maken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de prijzen van onze karpetten en matten? Neem dan een kijkje in onze webshop of neem contact op voor meer informatie. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur telefonisch bereikbaar op 0521-788934.

Neem contact op

Klanten vonden ons via: Buitenmat, antislip matten, deurmat bedrukken, deurmat met logo, deurmat met tekst, deurmat op maat, deurmatten, droogloopmatten, entreematten, grastapijt, kokosmatten, logomatten, rubberen matten, rubbermatten, vloermatten.

matopmaat_40pxMat op maat maken mogelijk  
levering-40pxLevering binnen 2 á 3 werkdagen  
ups_40pxGratis levering v.a €49,-
Onze matten

Veilig betalen & verzenden

Right Menu Icon