matopmaat_40pxGratis mat op maat  
levering-40pxLevering binnen 1 á 2 werkdagen  
ups_40pxGratis levering v.a €49,-

Rubbermatten: vaste afmeting of op maat gemaakt

Rubbermatten

Ben je op zoek naar een rubberenmat? Een die je zowel binnen als buiten kan gebruiken? Bijvoorbeeld om in een stal neer te leggen of als loper buiten. Dan ben je bij Voordeelmat aan het goede adres. Voordeelmat levert diverse soorten en typen rubbermatten vanaf rol of met een vaste afmeting, maar levert ook maatwerk voor rubberen matten. Rubberen matten zijn heel geschikt als antislipmat en biedt veel comfort en grip. Bekijk al onze rubberen matten en maak een keuze. Of laat u adviseren!

Bekijk aanbod

Maatwerk? Geen probleem!

Wilt u rubberen matten bestellen met een specifieke maat? Bespaar uzelf dan tijd en energie en laat de matten gratis op maat maken bij Voordeelmat. Voor speciale opdrachten kunnen wij de rubberen matten voor u op maat snijden. Bij ons is het ook mogelijk om de maatwerk rubberen matten vanuit de fabriek te krijgen, dit scheelt u afval, werk en geld. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord.

Voordeelmat staat voor kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons bedrijf bovenaan. Kwaliteit van onze rubbermatten is ontzettend belangrijk om de functie ervan te waarborgen. Vaak werken wij met nylon inlage om de rubbermat sterk te maken, voor elk doel heeft u vaak een ander soort rubber nodig. Laat u hierom goed door ons informeren. Al onze nieuwe rubbermatten gaat in de fabrieken door een kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat er niks aan het rubber mankeert. Bij veel van ons rubber worden garanties gegeven. Gebruikt rubber wordt door ons zelf altijd zorgvuldig nagekeken of dit goed is voor uw doel .

Bekijk budgetlijnContact Voordeelmat

Vragen omtrent rubbermatten of rubbermat met logo      

Heeft u nog vragen over rubbermatten of rubbermatten met logo? Onze verkoopafdeling staat u graag vrijblijvend te woord. Neem contact op met telefoonnummer 0521 788 934. Wij helpen u graag bij al uw vragen.

Klanten vonden ons via: Buitenmat, antislip matten, deurmat bedrukken, deurmat met logo, deurmat met tekst, deurmat op maat, deurmatten, droogloopmatten, entreematten, goedkope vloerkleden, grastapijt, kokosmatten, logomatten, rubberen matten, vloermatten.

matopmaat_40pxGratis mat op maat  
levering-40pxLevering binnen 1 á 2 werkdagen  
ups_40pxGratis levering v.a €49,-
Onze matten

Veilig betalen & verzenden

Right Menu Icon