matopmaat_40pxMat op maat maken mogelijk  
levering-40pxLevering binnen 2 á 3 werkdagen  
ups_40pxGratis levering v.a €49,-

Spaghettimat

Spaghettimat kopen bij Voordeelmat

De spaghettimat is op meerdere plekken inzetbaar. Ze zijn vooral populair door hun hoge reinigende werking, doordat de spaghettimat uit duizenden sliertjes bestaat die het vuil van uw schoenen schrapen. Een spaghettimat voelt stevig aan en heeft een aangename zachte loopweerstand. De duidelijke vermindering van het binnenlopen van vuil en vocht verlengt de duurzaamheid van uw vloer. Dankzij onze spaghettimatten blijven zowel harde als zachte vloeren schoner dan ooit. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod buitenmatten? Bekijk ons aanbod in de webshop en bestel vandaag nog een spaghettimat op maat.

Bekijk spaghettimatten

Voordelen spaghettimatten

Spaghettimatten zijn uitermate geschikt voor druk belopen doorgangen. De open lusstructuur zorgt voor een goede vuil- en vochtopname. We hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Eenvoudig te reinigen
  • Extreem hoge vuil- en vochtopname
  • Lange levensduur in alle weersomstandigheden
  • Geschikt voor rolstoelverkeer
  • Leverbaar in alle mogelijke maten

Een spaghettimat is zowel los op de grond als in verzonken ruimten toepasbaar. De 14-15 mm versies zijn voor professioneel gebruik en de 12 mm zijn ideaal voor thuisgebruik. Bovendien kunt u kiezen of u een spaghettimat met of zonder oplooprand wilt. Heeft u vragen over onze spaghettimatten? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0521-788934. Onze medewerkers geven u graag advies op maat.

Bestel nu een spaghettimat op maat

Voordeelmat biedt schoonloop oplossingen van entree tot uitgang. Zo leveren wij schoonloopmatten in vaste maten of als mat op maat. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons assortiment? Bekijk onze buitenmatten in verschillende kleuren, maten en variaties en laat u verrassen. Wij leveren binnen 1 à 2 werkdagen en hebben altijd super scherpe aanbiedingen.

 

matopmaat_40pxMat op maat maken mogelijk  
levering-40pxLevering binnen 2 á 3 werkdagen  
ups_40pxGratis levering v.a €49,-
Onze matten

Veilig betalen & verzenden

Right Menu Icon