matopmaat_40pxMat op maat maken mogelijk  
levering-40pxLevering binnen 2 á 3 werkdagen  
ups_40pxGratis levering v.a €49,-

Vloerbekleding

Het soort vloerbekleding dat u kiest is afhankelijk van een aantal factoren. Ten eerste natuurlijk de persoonlijke voorkeur. De een vindt een houten en stenen vloer mooi met daarop een mooi karpet. De ander wil liever de gehele ruimte voorzien van zachte vloerbedekking. Voordeelmat is gespecialiseerd in diverse vloerbekleding. Al vele jaren leveren en maken wij karpetten, vloerkleden, tapijten en verschillende soorten matten. U kunt kiezen voor vloerbekleding uit ons standaard assortiment of deze geheel op maat laten maken. Dit doen wij overigens zowel voor particulieren als voor bedrijven. Neem gerust even een kijkje op onze website om te zien wat er allemaal mogelijk is!

Bekijk aanbod

Vloerbekleding voor bedrijven

Nu… een hele verbetering

Heeft u een bedrijfspand dat u wilt inrichten met vloerbekleding? Het maken van tapijten en matten geheel passend bij de uitstraling van een bedrijf is onze specialiteit. Al vele zakelijke klanten zijn u voorgegaan. Wij maken vloerbekleding die speciaal is afgestemd op de kleuren van uw huisstijl. Het mooie is dat u hier niet extra voor hoeft te betalen. Een aantal voorbeelden: projectmatten bij de hoofdentree van uw pand, prachtige karpetten bij de receptie van uw kantoor of logomatten speciaal voor evenementen. Vloerbekleding voorzien van uw logo geven nét dat beetje extra uitstraling en cachet. Het zorgt voor herkenbaarheid en maakt dat uw klanten of gasten zich echt welkom voelen. Wilt u meer informatie over vloerbekleding voor bedrijven? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Mooi vloerkleed kopen bij Voordeelmat

Kies een mooi vloerkleed uit de collectie vloerbekleding van Voordeelmat. Wij leveren deze binnen 1 á 2 werkdagen indien op voorraad. Bestelt u een mooi vloerkleed of tapijt op maat voor meer dan € 49,- dan hoeft u ook geen bezorgkosten te betalen. Wij werken met professionele tapijtleggers die altijd zorgen voor een keurige afwerking. Ze gaan pas weg als u tevreden bent over de oplevering. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de prijzen van onze mooie vloerkleden, karpetten en matten? Neem dan een kijkje in onze webshop of neem contact op voor meer informatie. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur telefonisch bereikbaar op 0521-788934.

Contact opnemen
Klanten vonden ons via: Buitenmat, antislip matten, deurmat bedrukken, deurmat met logo, deurmat met tekst, deurmat op maat, deurmatten, droogloopmatten, entreematten, grastapijt, kokosmatten, logomatten, rubberen matten, rubbermatten,vloerkleed kopen, vloermatten, karpetten.

matopmaat_40pxMat op maat maken mogelijk  
levering-40pxLevering binnen 2 á 3 werkdagen  
ups_40pxGratis levering v.a €49,-
Onze matten

Veilig betalen & verzenden

Right Menu Icon