matopmaat_40pxMat op maat maken mogelijk  
levering-40pxLevering binnen 2 á 3 werkdagen  
ups_40pxGratis levering v.a €49,-

Vloerkleed kopen

U wilt natuurlijk een vloerkleed kopen die geheel naar wens is. Dat is zo simpel nog niet. Want vind maar eens de perfecte kleur én de perfecte maat! Voordeelmat biedt de oplossing: een vloerkleed kopen die geheel op maat is gemaakt. Op die manier bent u ervan verzekerd dat u precies het goede vloerkleed koopt! En dan ook nog eens voor een zeer scherpe prijs. Bij ons kunt u een vloerkleed kopen in alle gewenste uitvoeringen. U kiest zelf een kleur en het materiaal. Vervolgens geeft u de maatvoering aan ons door. Wij zorgen dan dat u een scherpe offerte met een prijs per m2 van ons ontvangt. De mogelijkheden zijn bijna oneindig. Dus wilt u eerst even overleggen alvorens u een offerte laat maken of een vloerkleed koopt? Neem dan contact met ons op voor advies.

Neem contact op

Goedkope vloerkleden van hoge kwaliteit

De vloerkleden die wij maken en leveren zijn goedkoop, maar zeker van hoge kwaliteit. Een vloerkleed kopen die slijtvast is, geschikt is voor intensief gebruik en waarvan u verzekerd bent dat deze jaren mee gaat. Toch wat sneller wisselen om uw interieur op te frissen. Om de prijzen hoeft u het niet te laten. Op deze manier wordt het wel heel aantrekkelijk om de woonkamer op te knappen.

Vloerkleed met logo

Wilt u een logo of foto aan het vloerkleed toevoegen? Ook dat is mogelijk. Voordeelmat is gespecialiseerd in het maken van tapijten, kleden en matten met speciale bedrukking. Dit is niet alleen leuk voor thuis, maar ook heel functioneel voor bedrijven. Bent u geïnteresseerd in logomatten of bedrijfsvloerbedekking met opdruk? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en een voorstel op maat te doen.

Vloerkleed gezocht? Bestel snel en goedkoop!

Heeft u al een tijdje naar een geschikt vloerkleed gezocht maar nog niet de juiste gevonden? Dan zit u hier bij Voordeelmat helemaal goed. Een mooi vloerkleed kunt u kiezen uit ons standaard assortiment. Wij leveren binnen 1 à 2 werkdagen indien op voorraad. De prijzen zijn superscherp en verhouden zich uitstekend naar de kwaliteit. Heeft u speciale wensen? Dan maken wij uw nieuwe vloerkleed gewoon helemaal op maat en precies naar uw smaak. Vloerkleed gezocht? Hier gevonden! Bekijk ons aanbod en bestel direct. Of neem contact met ons op voor een offerte of advies op maat.
 
Offerte aanvragen
 
Klanten vonden ons via: Buitenmat, antislip matten, deurmat bedrukken, deurmat met logo, deurmat met tekst, deurmat op maat, deurmatten, droogloopmatten, entreematten, grastapijt, kokosmatten, logomatten, rubberen matten, rubbermatten,vloerbekleding, vloermatten, karpetten.

matopmaat_40pxMat op maat maken mogelijk  
levering-40pxLevering binnen 2 á 3 werkdagen  
ups_40pxGratis levering v.a €49,-
Onze matten

Veilig betalen & verzenden

Right Menu Icon