matopmaat_40pxGratis mat op maat  
levering-40pxLevering binnen 1 á 2 werkdagen  
ups_40pxGratis levering v.a €49,-

Vloerkleed op maat

Een vloerkleed op maat zorgt dat u een interieur geheel naar eigen smaak en wens kunt inrichten. Bij Voordeelmat zijn we al vele jaren gespecialiseerd in het op maat maken van een tapijt, karpet of vloerkleed op maat. Dit doen we zowel voor particulieren als voor bedrijven. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Of u nu een klassieke of een moderne inrichting heeft, het een grote of kleine ruimte betreft en of u een groot en beperkt budget heeft. Wat uw wensen ook zijn, bij Voordeelmat kunnen we het realiseren. Neem vooral contact met ons op om uw situatie en wensen door te geven. Wij zorgen vervolgens voor een offerte op maat. Een vloerkleed op maat van uitstekende kwaliteit én voor een zeer scherpe prijs! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Slijtvast comfort met ons vloerkleed op maat


Een vloerkleed of karpet geeft in een ruimte direct warmte en een zachte uitstraling. Kiest u voor een vloerkleed op maat dan kunnen wij deze geheel aanpassen aan de ruimte. Passend bij de vorm, de stijl van de inrichting en het gebruik hierbij in oog gehouden. Een droogloopmat bij een entree wordt immers op een andere wijze gebruikt dan een vloerkleed die puur als aankleding dient. De kwaliteit van alle materialen die wij gebruiken is uitstekend. Duurzaam en slijtvast. Een vloerkleed en karpet van Voordeelmat is speciaal vervaardigd voor mogelijk intensief gebruik en gaat dus ook vele jaren mee.

Kies voor een karpet op maat van Voordeelmat

Een karpet op maat bestellen bij Voordeelmat? Bekijk alle mogelijkheden online en vraag een offerte aan. Of bespreek eerst met ons wat in uw geval de beste keuze is. Misschien wilt u ook wel een logomat als reclamemiddel in uw bedrijfspand? Of heeft u een combinatie van onze producten nodig? Wij staan u graag uitgebreid te woord. Vul het online contactformulier in of bel ons op 0521 788 934. Voor een vloerkleed of karpet op maat moet u bij Voordeelmat zijn!

Bekijk aanbod

Klanten vonden ons via: Buitenmat, antislip matten, deurmat bedrukken, deurmat met logo, deurmat met tekst, deurmat op maat, deurmatten, droogloopmatten, entreematten, grastapijt, kokosmatten, logomatten, rubberen matten, rubbermatten, vloermatten.

matopmaat_40pxGratis mat op maat  
levering-40pxLevering binnen 1 á 2 werkdagen  
ups_40pxGratis levering v.a €49,-
Onze matten

Veilig betalen & verzenden

Right Menu Icon