matopmaat_40pxGratis mat op maat  
levering-40pxLevering binnen 1 á 2 werkdagen  
ups_40pxGratis levering v.a €49,-

Vloermatten

Voordeelmat biedt voor iedere toepassing de ideale vloermat. Als Specialist in het leveren van vloermatten op maat kunnen wij u vele soorten en maten vloermatten aanbieden.

Bekijk aanbod

Waarom een degelijke vloermat ?

Een goede vloermat is onontbeerlijk in uw woning. Men kan veel vuil en/of vocht, dat via de schoenzolen binnenkomt, voorkomen door een goede vloermat te plaatsen. Meer dan 80 % van het vuil en de vochtigheid in commerciële en publieke gebouwen wordt binnengebracht door voetgangers en rolwagens. De gevolgen hiervan zijn niet gering: Een achteruitgang van het uitzicht van de vloerbekledingen binnen tengevolge van beschadiging door de ophoping van steengruis wat moeilijk te verwijderen is. Kosten voor het onderhoud van vloerbedekkingen gedurende hun levensduur wordt geschat op bijna 90 % van de volledige kosten. Waar een vloermat wordt gebruikt als deel van een gepland onderhoudsprogramma, kan dit cijfer verminderd worden. Ongevallen door uitglijden, waarvan 90 % te wijten is aan vochtige vloeren !

Effectieve toepassing van vloermatten…..

Een effectieve toepassing van vloermatten kan de hoeveelheid vuil en vochtigheid in een gebouw verminderen met 90 %. Dit is afhankelijk van de oppervlakte en het type van de gekozen vloermat, die dit cijfer sterk beïnvloeden. Het is aan te bevelen dat een vloermat toelaat minimum een zestal stappen te zetten om effectief te zijn. Dit komt overeen met een minimumlengte van 3 m. In een particuliere woning adviseren wij een vloermat van minimaal 60 x 90 cm. Vloermatten zijn leverbaar in vaste maten , waarbij de vloermat rondom is voorzien van een zgn. stootrand of als mat op maat. Het is ook mogelijk om een vloermat vanaf rol te voorzien van een afwerkrand, deze wordt verlijmd aan de snijkant van de vloermat, waardoor deze dan rondom is afgewerkt.

Vragen omtrent vloermatten     

Heeft u nog vragen over de diverse vloermatten? Onze verkoopafdeling staat u graag vrijblijvend te woord. Neem contact op met telefoonnummer
0521 788 934. Wij helpen u graag bij al uw vragen over vloermatten.

 

Klanten vonden ons via: Buitenmat, antislip matten, deurmat bedrukken, deurmat met logo, deurmat met tekst, deurmat op maat, deurmatten, droogloopmatten, entreematten, goedkope deurmatten, goedkope vloerkleden, grastapijt, kokosmatten, logomatten, rubberen matten, rubbermatten.

matopmaat_40pxGratis mat op maat  
levering-40pxLevering binnen 1 á 2 werkdagen  
ups_40pxGratis levering v.a €49,-
Onze matten

Veilig betalen & verzenden

Right Menu Icon