matopmaat_40pxGratis mat op maat  
levering-40pxLevering binnen 1 á 2 werkdagen  
ups_40pxGratis levering v.a €49,-

Droogloopmatten

De specifieke eigenschap van droogloopmatten, Het woord zegt het al, is dat u uw schoenzolen als het ware droogt door er over heen te lopen. Goede kwaliteit droogloopmatten beschermen de vloer tegen vocht en vuil en zijn door hun specifieke structuur in staat om vocht en vuil te binden. Door gebruik van katoen heeft deze de eigenschappen dat het vuil en het vocht van de schoenen is wanneer men 3 stappen op de mat doet. Door de snelle werking van katoenen garens kunt u uw vloer beschermen tegen vuil en vocht. Bij Voordeelmat.nl vindt u een groot assortiment op rol in 100 of 200 cm breedte, in diverse vaste maten of als mat op maat. Hierbij kunnen wij ook uw droogloopmat vanaf rol per cm leveren. Door deze droogloopmat op maat te leveren zal deze aan al uw wensen voldoen.Wij verkopen o.a. de Aquastop en de Natuflex ( meest verkocht ), beide producten van hoge kwaliteit die ervoor zorgen dat uw uw vloer minder snel slijt.

Display Droogloopmatten
Droogloopmat Aqua Stop / Natuflex

Bekijk aanbod

Let op : Deze droogloopmatten vanaf rol worden geleverd zonder rand waardoor de 100 en 200 cm exacte maten zijn !!

Structuur van droogloopmatten  

Droogloopmatten worden gemaakt van katoen ( sterk absorberend ) of van polyamide garensof een combinatie van beide. Afhankelijk van de dichtheid van de garens hebben droogloopmatten meer of minder vochtopnemend vermogen. Een goede droogloopmat heeft bovendien een prima antislip, zijn wasbaar en tevens de eigenschap dat ze vuil en stof binden, waardoor ze bijvoorbeeld helpen om het Sick Building Syndroom tegen te gaan. Goede droogloopmatten kunnen u flink schelen in de schoonmaakkosten van uw woning, kantoor of bedrijfspand. Een droogloopmat van katoen kan tot 80% van het vocht opnemen dat anders naar binnen gelopen wordt. Door reductie van ingelopen vuil zullen de vloeren minder snel slijten en zorgen zij ook voor meer veiligheid door het voorkomen van natte, gladde vloeren.

Vragen omtrent droogloopmatten  

Heeft u nog vragen over onze droogloopmatten in het algemeen? Onze verkoopafdeling staat u graag vrijblijvend te woord. Neem contact op met telefoonnummer 0521 788 934 .
Wij zijn bereikbaar van 08.00 uur ’s morgens – 20.00 ’s avonds. Wij helpen u graag bij al uw vragen over droogloopmatten. 

Klanten vonden ons via: Buitenmat, antislip matten, deurmat bedrukken, deurmat met logo, deurmat met tekst, deurmat op maat, deurmattenentreematten, goedkope deurmatten, goedkope vloerkleden, grastapijt, kokosmatten, logomatten, rubberen matten, rubbermatten, vloermatten.

matopmaat_40pxGratis mat op maat  
levering-40pxLevering binnen 1 á 2 werkdagen  
ups_40pxGratis levering v.a €49,-
Onze matten

Veilig betalen & verzenden

Right Menu Icon