matopmaat_40pxMat op maat maken mogelijk  
levering-40pxLevering binnen 2 á 3 werkdagen  
ups_40pxGratis levering v.a €49,-

Logomat laten maken

Logomat

Voor een logomat kunt u terecht bij Voordeelmat. Wij hebben een groot aanbod matten die bedrukt kunnen worden met logo of tekst. Matten die zowel geschikt zijn voor binnen als voor buiten. U kunt een logomat bestellen in een standaardmaat en in standaard kleurstellingen. Bekijk de mogelijkheden in de productcategorie logomatten. Heeft u specifieke wensen en wilt u een mat met logo geheel op maat laten maken? Dan horen wij graag uw wensen zodat wij u een voorstel kunnen doen.

Offerte logomat opvragen

Een mat als reclamemiddel

Een logomat kunt u gebruiken als reclamemat. Een mat met logo is een mooie toevoeging aan het interieur of exterieur van uw kantoor of bedrijfspand. Het is een bijzondere manier voor branding. Wij kunnen uw logo of een specifieke campagneboodschap met beeld en tekst op vele verschillende basismatten drukken. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. U kunt het ontwerp van de gewenste deurmat met logo bij ons aanleveren of laat een ontwerp door ons maken. Beide opties zijn mogelijk! Het ontwerp van uw nieuwe logomat kunt u vrijwel in ieder bestandsformaat aan ons doorsturen. Zowel .jpg; .pdf; .png; .ai; .gif en .psd bestanden kunnen wij verwerken. Vermeld hierbij ook de gewenste afmeting van de logomat en overige specificaties zoals kleur. Wij maken altijd eerst een drukproef van uw mat met logo.

Mat met logo

Het assortiment van Voordeelmat is heel breed. Wij leveren o.a. antislipmatten, deurmatten, entreematten, droogloopmatten, buitenmatten, binnenmatten, spaghettimatten en logomatten. U kunt zowel met een ruim budget als met een beperkt budget bij ons terecht. Wij hebben een aantrekkelijk geprijsde budgetlijn. Maar we maken ook kwalitatief hoogwaardige en unieke matten met logo’s geheel voor u op maat maken. Logo matten vanaf 50 m2 kunnen wij aanbieden voor een zeer interessante prijs. Het prijsniveau ligt ongeveer op 1/3 van de reguliere verkoopprijs van de gemiddelde logomat. Dit type logomat kunnen wij in verschillende vaste maten leveren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de prijzen? Neem dan een kijkje in onze webshop of neem contact op voor meer informatie.

matopmaat_40pxMat op maat maken mogelijk  
levering-40pxLevering binnen 2 á 3 werkdagen  
ups_40pxGratis levering v.a €49,-
Onze matten

Veilig betalen & verzenden

Right Menu Icon